Verkrijgbaarheid onderdelen TV-light, Feb.08

Postby sn00zerman1 » Wed Jul 09, 2008 12:00 am

EricxanSn00zerman,

Waar heb jij de leds gekocht?
Ik dacht zelf aan de vietkanten RGB superflux leds met een stralingshoek van 130 graden.

Hoe heb je deze leds gemonteerd?
Ik dacht zelf aan een aluminium strip (u profiel)aan de achterzijde van mijn Samsung 32 inch lcd tv.


Groeten,

Eric


Mijn leds komen gewoon van bij www.leds-buy.nl
Ik heb een plastic L-profile, dat achterop mijn houten kader van m'n projectiescherm zit, onder een hoek van 45°. (Zodat de LEDs wat naar de muur schijnen)

Moet inderdaad eens dringend wat foto's maken, maar ik heb het momenteel zo druk, dat ik zelfs maar af en toe nog tijd heb om hier eens op het forum te komen kijken. (en jaja, ik weet het, ik zou beter die foto's maken in plaats van hier rond te hangen, lol)


groeten,
Kris
sn00zerman1
 
Posts: 182
Joined: Thu Jan 02, 2014 3:28 pm

Postby kreoon » Fri Sep 05, 2008 12:00 am

Hallo

tijd om de draad nog eens wat op te pikken...

Men print ligt ondertussen nog altijd half gesoldeerd op de werkbank, terwijl ik nog aan het wachten ben op ADC1175 chips die niet toekomen. (blijkbaar is men sample request bij TI van de TLC5510 een tijd geleden geannuleerd, grrrrr)

toevallig was ik daarnet aan het farnellen naar ADC1173 (de 1175 hebben ze daar niet)
zowat het enige verschil is dat adc1173 een max sample rate heeft van 15 in plaats van 20 (msps).
verder is het ook een 1 kanaals 8 bit omzetter.

Is er iemand op de hoogte op welke sample rate de omzetter werkt? misschien kan ik wel gewoon deze bestellen.

verder heb ik al men componenten (al )

kristof
kreoon
 
Posts: 11
Joined: Thu Jan 02, 2014 3:40 pm

Postby thijsbeckers » Tue Sep 09, 2008 12:00 am

Probleem met de 1173 is dat hij op 3V werkt. Dan zou je wel heel veel moeten veranderen op de print :s ...
thijsbeckers
 
Posts: 1134
Joined: Thu Jan 02, 2014 10:37 am

Postby embee » Thu Sep 02, 2010 12:00 am

Wat een bummer. Heb ik net het complete bouwpakket voor de Tv-light gekocht, lees ik dat dit waarschijnlijk niet zal werken op een HD TV met 1080p? Er is al een poos geen update meer geweest, maar Sn00zerman had het over dat hij bezig was met het aanpassen van de code. Is dit nog gelukt?
embee
 
Posts: 1
Joined: Thu Jan 02, 2014 3:42 pm

Postby arjen h. » Wed Sep 15, 2010 12:00 am

Ik weet niet of je al contact hebt gehad met Kris, anders even mailen door op zijn naam te klikken...
Het Elektor forum is voor de lezers; voor een vraag aan de redactie kun je het beste Elektor een email sturen.
arjen h.
Moderator
 
Posts: 1291
Joined: Thu Jan 02, 2014 10:40 am

Postby sn00zerman1 » Mon Sep 27, 2010 12:00 am

Code aanpassen voor HighDefinition (HDMI) zal niet lukken, met die content protection enzo ...

Echter, niet getreuzeld, er is WEL een oplossing om signalen afkomstig van HDMI te gebruiken
Ik heb een HDFury2 aangeschaft, deze zet HDMI om in DVI.
DVI kan je aansluiten op de VGA aansluiting van de TV light !


succes,
Kris
sn00zerman1
 
Posts: 182
Joined: Thu Jan 02, 2014 3:28 pm

Previous

Return to 2008-02 TV-light

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests