Page 11 of 11

PostPosted: Wed Jul 09, 2008 12:00 am
by sn00zerman1
EricxanSn00zerman,

Waar heb jij de leds gekocht?
Ik dacht zelf aan de vietkanten RGB superflux leds met een stralingshoek van 130 graden.

Hoe heb je deze leds gemonteerd?
Ik dacht zelf aan een aluminium strip (u profiel)aan de achterzijde van mijn Samsung 32 inch lcd tv.


Groeten,

Eric


Mijn leds komen gewoon van bij www.leds-buy.nl
Ik heb een plastic L-profile, dat achterop mijn houten kader van m'n projectiescherm zit, onder een hoek van 45°. (Zodat de LEDs wat naar de muur schijnen)

Moet inderdaad eens dringend wat foto's maken, maar ik heb het momenteel zo druk, dat ik zelfs maar af en toe nog tijd heb om hier eens op het forum te komen kijken. (en jaja, ik weet het, ik zou beter die foto's maken in plaats van hier rond te hangen, lol)


groeten,
Kris

PostPosted: Fri Sep 05, 2008 12:00 am
by kreoon
Hallo

tijd om de draad nog eens wat op te pikken...

Men print ligt ondertussen nog altijd half gesoldeerd op de werkbank, terwijl ik nog aan het wachten ben op ADC1175 chips die niet toekomen. (blijkbaar is men sample request bij TI van de TLC5510 een tijd geleden geannuleerd, grrrrr)

toevallig was ik daarnet aan het farnellen naar ADC1173 (de 1175 hebben ze daar niet)
zowat het enige verschil is dat adc1173 een max sample rate heeft van 15 in plaats van 20 (msps).
verder is het ook een 1 kanaals 8 bit omzetter.

Is er iemand op de hoogte op welke sample rate de omzetter werkt? misschien kan ik wel gewoon deze bestellen.

verder heb ik al men componenten (al )

kristof

PostPosted: Tue Sep 09, 2008 12:00 am
by thijsbeckers
Probleem met de 1173 is dat hij op 3V werkt. Dan zou je wel heel veel moeten veranderen op de print :s ...

PostPosted: Thu Sep 02, 2010 12:00 am
by embee
Wat een bummer. Heb ik net het complete bouwpakket voor de Tv-light gekocht, lees ik dat dit waarschijnlijk niet zal werken op een HD TV met 1080p? Er is al een poos geen update meer geweest, maar Sn00zerman had het over dat hij bezig was met het aanpassen van de code. Is dit nog gelukt?

PostPosted: Wed Sep 15, 2010 12:00 am
by arjen h.
Ik weet niet of je al contact hebt gehad met Kris, anders even mailen door op zijn naam te klikken...

PostPosted: Mon Sep 27, 2010 12:00 am
by sn00zerman1
Code aanpassen voor HighDefinition (HDMI) zal niet lukken, met die content protection enzo ...

Echter, niet getreuzeld, er is WEL een oplossing om signalen afkomstig van HDMI te gebruiken
Ik heb een HDFury2 aangeschaft, deze zet HDMI om in DVI.
DVI kan je aansluiten op de VGA aansluiting van de TV light !


succes,
Kris