Het Elektor forum gaat sluiten. Zie ook deze link. Vanaf vrijdag 1 maart is het niet langer mogelijk om in te loggen op het forum. Wel blijft de inhoud van het forum nog zichtbaar tot het einde van de maand maart. Per 1 april gaat het forum definitief uit de lucht.

Instructies herprogrammeren RFID-reader

Info over het uitlezen van RFID-kaarten

Postby Guest » Thu May 31, 2007 12:00 am

Lezers die de firmware willen aanpassen naar eigen wensen moeten deze ook kunnen programmeren in de reader. Het kan ook zijn dat er een update ter beschikking is gekomen op de Elektuur-site. Voor het programmeren is het programma Flash Magic nodig. Dit kan worden gevonden op:

http://www.esacademy.com/software/flashmagic/FlashMagic.exe

Zorg ervoor dat de volgende instellingen gemaakt worden.
Plaats de jumper JP1 en JP2 op de print en selecteer de juiste COM-poort. Druk daarna op de Start knop. Als alles goed gaat dan wordt de firmware nu geprogrammeerd.

Als laatste moeten de instellingen van het kristal gecontroleerd worden. Let op dat beide jumpers nog altijd op de print geplaatst zijn. Druk op de Device Configuration knop en controlleer of de volgende configuratie geprogrammeerd is.
Als het kristal op Internal staat dan zal de reader wel in staat zijn om kaartjes uit te lezen, maar de USB communicatie met de pc zal niet werken.
Guest
 

Return to 2006-09 RFID uitlezen

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest