defect na programmeren

Discussies over R8C-module en experimenteerbord

Postby sparky51 » Thu May 31, 2007 12:00 am

Geplaatst door:Schueler op 16-4-2006 9:22:15
- Start FDT ( NIET de basic
- Maak een dummy project "test" aan.
- Device -> Connect to Device
- Erase FLASH Blocks
- Select All
- Erase
(Alle USER data is nu weg.)
- Device -> Disconnect


Ben Schueler


Mmm, sorry, mijn poging om te reageren ging fout.

Ik had zelf in het begin ook het probleem dat ik niet meer kon programmeren, maar ik heb nooit aan een defect gedacht.
Vandaar dat ik ook niet aan deze oplossing dacht betreft de vraag over de defecte R8Cs

Als in het option menu van FTD Simple de optie Autodisconnect en de optie Erase Device Before Program aangevinkt worden gaat het programmeren vlekkeloos.

Hans.

sparky51
 
Posts: 50
Joined: Thu Jan 02, 2014 3:27 pm

Postby schueler » Thu May 31, 2007 12:00 am

damn...
Hans, bedankt.... heb er overheen gekeken.

zie ook hier:
http://www.elektuur.nl/Default.aspx?tabid=128

foutje dankt....


Ben Schueler
schueler
 
Posts: 1433
Joined: Thu Jan 02, 2014 10:40 am

Postby opyamer » Thu May 31, 2007 12:00 am

Ja na het oplossen van het vorige probleem heb ik nu een nieuw probleem .
Ik werk nu al een maand of 2 met de R8C, ben daar ook heel content van .
Tot gisterenavond, ik programmeerde het dingetje, maar het programma wil niet meer lopen. Ik werk met het testbord van elektuur: dus ik moet de Prog' jumper verwijderen en dan op 'reset' duwen om het programma te doen starten.
Maar het programma loopt niet.
Ik vind het heel raar want het defect gaan is wel heel plots en ik kan de R8C wel nog normaal inlezen, wissen en een programma er naar schrijven.

Heeft iemand een oplossing?
Alvast bedankt !
opyamer
 
Posts: 3
Joined: Thu Jan 02, 2014 3:43 pm

Postby thijsbeckers » Thu May 31, 2007 12:00 am

Heb je het al eens met een voorbeeldprogramma geprobeerd, waarvan je zeker weet dat hij werkt?
thijsbeckers
 
Posts: 1134
Joined: Thu Jan 02, 2014 10:37 am

Postby opyamer » Thu May 31, 2007 12:00 am

ja tuurlijk , zelfs het programma dat direct op de cd staat werkt niet meer.
Ik vind het nogal raar dat alle outgangen ineens kapot of geblokt zijn. want het programma met de LCD display werkt ook niet meer en dat gebruikt anderen IO pinnen.

Groetjes
opyamer
 
Posts: 3
Joined: Thu Jan 02, 2014 3:43 pm

Postby opyamer » Thu May 31, 2007 12:00 am

ondertussen maar een nieuwe R8C gekocht en die werkt perfect ...
opyamer
 
Posts: 3
Joined: Thu Jan 02, 2014 3:43 pm

Previous

Return to 2006-01 t/m 05 R8C

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest