Software voor Mobidic

Postby daandc » Wed Nov 19, 2008 12:00 am

Ben benieuwd drejek laat het ff weten .
grt daan
daandc
 
Posts: 142
Joined: Thu Jan 02, 2014 3:27 pm

Postby drejek » Thu Nov 20, 2008 12:00 am

zal je zeker op de hoogte houden, maar voorlopig nog geen antwoord gehad
drejek
 
Posts: 35
Joined: Thu Jan 02, 2014 3:28 pm

Postby drejek » Mon Nov 24, 2008 12:00 am

nog steeds geen antwoord gehad
drejek
 
Posts: 35
Joined: Thu Jan 02, 2014 3:28 pm

Postby daandc » Mon Nov 24, 2008 12:00 am

Hoi drejek het kan zijn dat hem over het hoofd gezien hebben heb ik ook een keer gehad .
bij de 2 e keer kreeg ik nieuwe eeprom op gestuurd ..
Heb voor de rest alleen nog maar goede service meegemaakt .
grt daan
daandc
 
Posts: 142
Joined: Thu Jan 02, 2014 3:27 pm

Postby drejek » Wed Dec 17, 2008 12:00 am

daandcHoi drejek het kan zijn dat hem over het hoofd gezien hebben heb ik ook een keer gehad .
bij de 2 e keer kreeg ik nieuwe eeprom op gestuurd ..
Heb voor de rest alleen nog maar goede service meegemaakt .
grt daan
heb een antwoord gekregen maar momenteel nog geen stap verder tot een oplossing
In dit onderdelenpakket is de ZSH560C (IC7) vervangen door de DS1812. Deze is pin compatibel en heeft een automatische minimum resettijd. C7 hoeft u niet te monteren.

Het is mogelijk dat uw auto de obd signalen niet op zijn bus heeft staan of met gewijzigde timing.

U kunt checken op de volgende site of uw type auto al eens door iemand succesvol is uitgelezen.

http://www.blafusel.de/misc/obd2_scanned.php
drejek
 
Posts: 35
Joined: Thu Jan 02, 2014 3:28 pm

Postby drejek » Mon Jan 12, 2009 12:00 am

omdat ik er nog steeds niet uitben een nieuwe eprogr. T89C51CC02UA besteld, hopen dat als deze aangekomen is het probleem opgelost is
drejek
 
Posts: 35
Joined: Thu Jan 02, 2014 3:28 pm

Postby drejek » Tue Feb 17, 2009 12:00 am

nieuwe T89C51CC02UA geplaatst, nog steeds enkel het rode lampje
mijn auto is van 2005 dus zou toch mogen verwachten dat het op mijn auto zou moeten gaan
drejek
 
Posts: 35
Joined: Thu Jan 02, 2014 3:28 pm

Postby thijsbeckers » Tue Feb 17, 2009 12:00 am

Wat vervelend, zeg! Hij zou het gewoon moeten doen, volgens mij. Ik heb net eens gezocht of ik andere mensen op het net met problemen met een fiesta kon vinden, maar niet dus... Weet je heel erg zeker dat alles goed gesoldeerd is, dat er nergens kortsluitingen zijn en dat de kabels goed zijn?
thijsbeckers
 
Posts: 1134
Joined: Thu Jan 02, 2014 10:37 am

Postby daandc » Sat Feb 21, 2009 12:00 am

Hoi drejek controleer eens of er interactie is op je bus systeem met een scope of multimeter .
Ik heb het al 2 keer voor gehad dat er in geknipt was door hobbyisten om een carkitje te voeden of dergelijke mods .
En dat ze de obd connector ontkoppeld hadden .

grt daan
daandc
 
Posts: 142
Joined: Thu Jan 02, 2014 3:27 pm

Postby daandc » Sat Feb 21, 2009 12:00 am

Drejek als dat wel goed is mail me eens zodat ik kan kijken of je in de buurt woont kan ik mijn tester eens proberen .
Want het is j 1850 en daar doet ie het wel op.
grt daan
daandc
 
Posts: 142
Joined: Thu Jan 02, 2014 3:27 pm

PreviousNext

Return to 2005-07 OBD-2-analyser

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest