Software voor Mobidic

Postby daandc » Mon Oct 13, 2008 12:00 am

Vreemd weet je zeker dat alles goed zit ????
Ik zou het schema er nog eens bij pakken !!! en stap voor stap de dingen controleren !!!! grt daan
(zet anders van de week ff een foto van mijn analyzer erop mischien is dat handig voor je )
daandc
 
Posts: 142
Joined: Thu Jan 02, 2014 3:27 pm

Postby daandc » Mon Oct 13, 2008 12:00 am

Drejek ik heb ff een foto gemaakt hopelijk kun er wat mee ???
Attachments
fotos-vak-2008-024.JPG
fotos-vak-2008-056.JPG
daandc
 
Posts: 142
Joined: Thu Jan 02, 2014 3:27 pm

Postby drejek » Tue Oct 14, 2008 12:00 am

alvast bedankt, zal je foto's eens goed gaan bekijken en vergelijken met de mijne en het schema, zal ook zo snel mogelijk een foto van de mijne plaatsen
Attachments
100-0964.JPG
drejek
 
Posts: 35
Joined: Thu Jan 02, 2014 3:28 pm

Postby daandc » Sat Oct 18, 2008 12:00 am

Haha jouw foto is duidelijker drejek !!! Heb je de polariteit van je c tj goed zitten. Anders moet je net als mij eens een schakelaartje tussen de voedingsdraad maken, een handmatige reset hoef je niet elke keer de obd stekker eruit te halen . (Dat zijn die 2 grijze draadjes die je op de foto ziet ) grt daan
daandc
 
Posts: 142
Joined: Thu Jan 02, 2014 3:27 pm

Postby drejek » Fri Oct 24, 2008 12:00 am

door zo te resetten(met je extra schakelaartje) kreeg je je printje dan wel aan de praat?
drejek
 
Posts: 35
Joined: Thu Jan 02, 2014 3:28 pm

Postby daandc » Sun Oct 26, 2008 12:00 am

Nou ik had het zelfde probleem als meerdere mensen dat ik vaker de stekker er ff uit en opnieuw in moest doen en dit was een tip van elektor.. Want bij mij wou die op een of andere manier eerst niet goed op starten ... grt daan
daandc
 
Posts: 142
Joined: Thu Jan 02, 2014 3:27 pm

Postby drejek » Mon Nov 03, 2008 12:00 am

na meerdere malen stekker in en uitgestoken te hebben nog steeds geen reactie.

weet iemand hoe ik makkelijk kan meten of de T89C51CC02UA goed werkt?
drejek
 
Posts: 35
Joined: Thu Jan 02, 2014 3:28 pm

Postby drejek » Fri Nov 07, 2008 12:00 am

daandcHaha jouw foto is duidelijker drejek !!! Heb je de polariteit van je c tj goed zitten. Anders moet je net als mij eens een schakelaartje tussen de voedingsdraad maken, een handmatige reset hoef je niet elke keer de obd stekker eruit te halen . (Dat zijn die 2 grijze draadjes die je op de foto ziet ) grt daan
ivm met het c'tje ben bij het controleren me er wat blind op aan het staren

+ctje heb ik aan het middelste pootje van DS1812
- aan het gaatje eronder wat nog vrijwas'
drejek
 
Posts: 35
Joined: Thu Jan 02, 2014 3:28 pm

Postby daandc » Sat Nov 08, 2008 12:00 am

Klopt drejek de plus van de condensator zit aan Vcc van de ds 1812
Wat betreft het meten is lastig, het is makelijker om er een andere in te zetten .
Of e v t het condensatortje uitwisselen .
grt daan
daandc
 
Posts: 142
Joined: Thu Jan 02, 2014 3:27 pm

Postby drejek » Tue Nov 18, 2008 12:00 am

heb eens een mail gestuurd naar de elektor service, hopelijk kunnen zei helpen
drejek
 
Posts: 35
Joined: Thu Jan 02, 2014 3:28 pm

PreviousNext

Return to 2005-07 OBD-2-analyser

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest