Software voor Mobidic

Postby evarist » Thu May 31, 2007 12:00 am

Misschien is mijn software corrupt. Waar vind ik de software van de interface en hoe kan ik hem programeren?
evarist
 
Posts: 19
Joined: Thu Jan 02, 2014 3:40 pm

Postby msmax » Thu May 31, 2007 12:00 am

Hallo Evarist,

ALs je de firmware bedoelt in de microprocessor dan vindt je die niet.
Deze is nooit vrijgegeven.

Als je vermoedt dat je processor niet goed is dan moet je contact opnemen met elektuur.

Groeten, Msmax
msmax
 
Posts: 55
Joined: Thu Jan 02, 2014 3:33 pm

Postby thijsbeckers » Thu May 31, 2007 12:00 am

Geplaatst door:Msmax op 15-12-2005 18:23:38 ALs je de firmware bedoelt in de microprocessor dan vindt je die niet.
Deze is nooit vrijgegeven.

Als je vermoedt dat je processor niet goed is dan moet je contact opnemen met elektuur.


Klopt! Er zijn een aantal µP's uitgegeven die niet correct geprogrameerd zijn. Vermoed je dat het aan de µP ligt, dan kun je hem opsturen naar Elektuur. Dan wordt hij gecontroleerd en zonodig (gratis) opnieuw geprogrammeerd.
thijsbeckers
 
Posts: 1134
Joined: Thu Jan 02, 2014 10:37 am

Postby drejek » Fri Sep 26, 2008 12:00 am

hoe kan ik zien als mijn als mijn ic van het obd2 project niet goed geprogrammeerd is?
heb mijn schakeling in elkaar gezet
als ik deze aansluit op de auto gaat enkel mijn rood ledje op de print aan
drejek
 
Posts: 35
Joined: Thu Jan 02, 2014 3:28 pm

Postby daandc » Fri Sep 26, 2008 12:00 am

wat voor auto heb je getest en welk bouwjaar ??
en gaat het gele lampje ook niet ff knipperen
grt daan
daandc
 
Posts: 142
Joined: Thu Jan 02, 2014 3:27 pm

Postby drejek » Sat Sep 27, 2008 12:00 am

daandcwat voor auto heb je getest en welk bouwjaar ??
en gaat het gele lampje ook niet ff knipperen
grt daan

een fiesta 2.0i bj 2005

nope enkel het rode lampje brand, misschien toch maar eens het c'tje erop solderen wat eigelijk niet moest voor de reset
drejek
 
Posts: 35
Joined: Thu Jan 02, 2014 3:28 pm

Postby daandc » Sat Sep 27, 2008 12:00 am

Hoi drejek probeer dat maar eens want ik heb van het begin af aan het c tje en het ic tje er op zitten en hier werkt ie feilloos al al af dat het kitje uit kwam.
grt daan
daandc
 
Posts: 142
Joined: Thu Jan 02, 2014 3:27 pm

Postby drejek » Wed Oct 08, 2008 12:00 am

heb vandaag dus het c'tje er ook bij gesoldeerd, nog steeds enkel de rode led die aangaat
drejek
 
Posts: 35
Joined: Thu Jan 02, 2014 3:28 pm

Postby daandc » Sun Oct 12, 2008 12:00 am

A ja dat had ik in het begin ook bleek dat ik de jumper er op had zitten . DE JUMPER MOET ER DUS NIET OP !!!!!!! grt daan
daandc
 
Posts: 142
Joined: Thu Jan 02, 2014 3:27 pm

Postby drejek » Sun Oct 12, 2008 12:00 am

jumper heb ik niet gemonteerd enkel de pootjes heb ik ervan gesoldeerd
drejek
 
Posts: 35
Joined: Thu Jan 02, 2014 3:28 pm

Next

Return to 2005-07 OBD-2-analyser

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest