Andonstar ADSM302 microscoop

Maar dat lukt beslist nog wel...

Andonstar ADSM302 microscoop

Postby nieuw 2 » Tue Jun 19, 2018 10:06 am

Onlangs bovenstaande microscoop aangekocht via elektor. Stand alone werkt die probleemloos. Probleem is de connectie met een win10 pro pc. Op zich lukt de connectie nog wel. De microscoop kan gekoppeld worden in de andonstar software. Er verschijnt echter geen beeld. Alleen een grijs vlak. Aan focus en hoogte is ook al gedraaid. Er wijzigt niks. Heeft iemand deze combinatie wel aan het werk? Welke instellingen oa privacy?

De elektor servicedesk is gecontacteerd maar gaf nog geen sluitende oplossing. Mochten ze wel met een oplossing komen, dan post ik deze hier.
nieuw 2
 
Posts: 121
Joined: Thu Jan 02, 2014 3:28 pm

Re: Andonstar ADSM302 microscoop

Postby arjen h. » Wed Jun 20, 2018 11:04 am

Scoop zal denk ik wel hier vandaan komen: http://www.andonstar.com/
Misschien daar nog contact zoeken?
Het Elektor forum is voor de lezers; voor een vraag aan de redactie kun je het beste Elektor een email sturen.
arjen h.
Moderator
 
Posts: 1304
Joined: Thu Jan 02, 2014 10:40 am


Return to Mijn schakeling werkt nog niet...

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests